Ιανουαρίου 31, 2023
Στην ιδέα να χορηγηθεί στους πολίτες από τη γέννησή τους ένας αριθμός, που θα χρησιμοποιείται αντί του αριθμού της ταυτότητας σε όλες της αλληλοεπιδράσεις με το κράτος, αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.
Β. Κικίλιας, Υπουργός Υγείας: «Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι για ιδιωτική χρήση». Μήπως μπερδεύτηκε ο κος Υπουργός και ήθελε να πει «Η χρήση του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού είναι για τον Ιδιωτικό Τομέα»; Σκοπός είναι να μην υπάρχει Πιστοποιητικό. Άπαξ και υπάρξει, θα ανοίξει την όρεξη σε πολλούς επίδοξους Υγειο-τροχονόμους του Ιδιωτικού αλλά και του Δημοσίου τομέα. Ειδικά στον Ιδιωτικό Τομέα...
Μπορεί τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης να επικεντρώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην «θετική» αντίδραση της επικεφαλής της Κομισιόν στην πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για ένα πιστοποιητικό εμβολιασμού στο όνομα του ανοίγματος του τουρισμού, όμως όλες οι υπόλοιπες αντιδράσεις στην πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού τον θέτουν στο περιθώριο.
Σήμερα, 29η Ιουνίου του 2021 είναι μια κατάμαυρη μέρα για την Ελλάδα. Με τα μελανότερα των χρωμάτων θα γραφτεί στην ιστορία η ημερομηνία που η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έκανε πραγματικότητα τα υγειονομικά Απαρτχάιντ, αποφασίζοντας με ΚΥΑ το να κόψει τους Έλληνες στα δύο.
Η χώρα στην οποία γεννήθηκαν οι έννοιες της ελευθερίας και της δημοκρατίας, προτείνει  οι ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ και οι ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ κάποιων να λειτουργήσουν ως «κίνητρο» για τον εμβολιασμό κάποιων άλλων.
Οι Apple Inc και Amazon.com Inc αφαίρεσαν την υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Parler από τα αντίστοιχα App Store τους λέγοντας πως η εν λόγω υπηρεσία, η οποία έχει πολλούς δεξιούς χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα για να εμποδίσει τη διάδοση καταχωρίσεων που υποκινούν βιαιότητες.
Ένα ακόμα βήμα προς την ανάδυση του "μετανθρώπου", δηλαδή την αυτοκατάργηση του ανθρωπίνου όντος, είναι και η σύμπραξη, κυρίως ιδιωτών με δημόσιους φορείς και ΜΚΟ, ονόματι ID2020 Alliance που ιδρύθηκε το 2014. Ορισμένα από τα βασικά της μέλη είναι το Ίδρυμα Ροκφέλερ, η Microsoft (ο ιδρυτής της οποίας ασχολείται επισταμένως με τις πανδημίες και την βιομηχανία φαρμάκου) και η GAVI, η Συμμαχία των...
Σχόλιο ID-ont: Ο Mikko Hypponen είναι ένας, παγκοσμίου κλάσης, εμπειρογνώμονας της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο. Μετά την τεράστια επιτυχία της ομιλία του στο TEDxBrussels το 2011 (Τρόποι με τους οποίους οι κυβερνήσεις χρησιμοποιούν την τεχνολογία εναντίον των πολιτών: http://id-ont.blogspot.gr/2012/03/blog-post_15.html), έρχεται σήμερα να ρίξει φως στο PRISM και σε άλλα σύγχρονα...
Σχόλιο ID-ont: Γνωρίζατε ότι κάθε έγχρωμος εκτυπωτής που πωλείται στην αγορά αφήνει, διαφορετικά ο ένας από τον άλλον, μερικά πολύ μικρά κίτρινα στίγματα, κάτι δηλ. σαν ίχνη, σε κάθε σελίδα που τυπώνει; Έτσι μπορούν οι κυβερνήσεις να γνωρίζουν κάθε έγχρωμη σελίδα από ποιόν εκτυπωτή τυπώθηκε!!!
Παρουσιάζει με εξαιρετικό τρόπο τα στοιχεία που αφορούν τους τεχνολογικούς κινδύνους, την προσβολή της ιδιωτικότητας, τις "ψηφιακές δικτατορίες" που δημιουργούνται την εποχή του κορονοϊου και όχι μόνο.
Πρόκειται για σημαντική μάχη. Εάν κερδηθεί αυτή η μάχη στην Γερμανία, δεν νομίζουμε ότι έχει ελπίδες το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Είναι σημαντικό μάλλον για τους Γερμανούς λόγω των διακρίσεων, των διώξεων και των θανάτων που έλαβαν χώρα κατά το Ναζιστικό παρελθόν τους.
«To ισχύον νομοθετικό πλαίσιο δεν επιτρέπει απολύσεις ούτε μειώσεις μισθών σε εργαζόμενους που δεν έχουν εμβολιαστεί» ξεκαθαρίζει ο εργατολόγος

Δημοφιλή άρθρα